Nu is het moment om je Senator Card of Frequent Traveller Card aan te vragen

October 19, 2020

Brussels Airlines en de Lufthansa Group-partners Austrian Airlines, Lufthansa en SWISS bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan hun Miles & More programma en een Senator Card (SEN) of een Frequent Traveller Card (FTL) te verkrijgen.

 

Verre bestemmingen

Om een Senatorkaart te verkrijgen volstaat het om twee retourtickets in Business of First class te boeken en te vliegen naar een lange-afstandsbestemming van de Lufthansa Groep.

Een Frequent Traveller Card verkrijg je op dezelfde manier als je kiest voor Premium Economy Class.

 

Ook binnen Europa

Voor wie binnen Europa vliegt en veel belang hecht aan de fysieke afstand in het vliegtuig zijn er de aantrekkelijke Business-saver tarieven waarbij de middelste zetel gegarandeerd vrij blijft. Tien retourtickets in Business Class naar een Europese bestemming van de Lufthansa Groep volstaan om een Senatorkaart te verkrijgen. Deze reizen kunnen door meerdere medewerkers van je bedrijf geconsolideerd worden)

Vanaf vijf retourtickets kan je een Frequent Traveller Card bekomen.

 

Voorwaarden

  • Dit aanbod is geldig voor tickets gekocht tussen 01 september en 31 december 2020 en gevlogen tussen 01 september en 31 maart 2021.

  • Er kan slechts één kaart per lid worden toegekend (*)

  • Tickets worden geboekt en gevlogen op een van de leden van de Lufthansa Groep: Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa en SWISS.

 

Voor meer informatie en details over hoe je je tickets kunt registreren om de kaart van je keuze te verkrijgen, ga je naar

www.partnerplusbenefit.com

Alle voordelen van het Miles&More lidmaatschap, de Senatorcard en de Frequent Traveller Card vind je hier

 

(*) Brussels Airlines en de partners van de Lufthansa Groep behouden zich het recht voor om de kaarten in te trekken indien de tickets niet voor 31 maart 2021 worden gevlogen of worden terugbetaald.

Categories:zakenreizen