Volledige integratie met Uniglobe Profiles

 

Ubi (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren. 

Ubi is gelinkt met Uniglobe Profiles. Hierin worden belangrijke persoonsgegevens, zoals die van de reispas of Frequent Flyer kaarten, bijgehouden.

 

 Ook persoonlijke reisvoorkeuren zoals een vegetarische maaltijd aan boord of een geprefereerde zitplaats kunnen bewaard worden.

 

 Er is een permanente en bilaterale synchronisatie tussen Ubi en Uniglobe Profiles, waardoor alle relevante gegevens vlot uitgewisseld en beheerd kunnen worden.

 

 En uiteraard voldoen deze aan de strenge GDPR en PCI Compliancy voorwaarden.

 

 Ubi kan onder andere ook gekoppeld worden aan systemen van expense-suppliers, duty of care, en toepassingen op gebied van risicomanagement.

 

 

Ubi - Uniglobe Booking Intelligence - De online booking tool van Uniglobe"Je relevante persoonsgegevens en persoonlijke reisvoorkeuren worden veilig en efficiënt bewaard en uitgewisseld tussen UBI en Uniglobe Profiles. Dat bespaart je een pak administratie."

 

 

 

 

 

Ontdek hier alle andere voordelen van Uniglobe Booking Intelligence (Ubi)