Unieke combinatiemogelijkheden

 

Ubi (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren. 

Via Ubi kan je verschillende luchtvaartmaatschappijen naadloos met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld maar aan de combinatie van een reguliere en lage kosten luchtvaartmaatschappij.

 

 Of een heenvlucht met maatschappij X en een terugvlucht met maatschappij Y. Dit is binnen de klassieke reisdistributie en vele gekende systemen technisch onmogelijk, maar Ubi speelt dit in een handomdraai voor je klaar.

 

 Ook de combinatie van twee tickets enkele reis worden door de Smart Ticketing Technology automatisch aan je voorgesteld. Dit kan soms een gigantisch prijsvoordeel opleveren.

 

Uniglobe - Online booking Tool - Combinatie van verschillende luchtvaartmaatschappijen of one-ways

 

 

Ubi - Uniglobe Booking Intelligence - De online booking tool van Uniglobe"Je beschikt over een krachtige boekingsmodule die unieke combinatie-mogelijkheden biedt, die je nauwelijks in andere systemen zal terugvinden."

 

 

 

 

Uniglobe - Online booking tool - gratis demo

 

Ontdek hier alle andere voordelen van Uniglobe Booking Intelligence (Ubi)