Unieke vakantiereizen op maat

 

We werken samen met een selectie van de beste touroperators en specialisten, waar maatwerk, service en kwaliteit primeren. Hier krijg je alvast een idee van ons uitgebreide aanbod en het specialisme van onze partners. 

 

TRAVELWORLD

Al meer dan 30 jaar dé referentie op het vlak van 'Verre Reizen'. Travelworld staat garant voor kwalitatieve service, flexibiliteit, productkennis en telkens de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

 

IMAGINE TRAVEL

Dynamische Belgische touroperator met een team van specialisten. Vreemde culturen, boeiende steden en authenticiteit staan centraal in het aanbod. Van leerrijke rondreizen tot volledige reizen op maat.

 

COSMIC TRAVEL

De specialist voor reizen naar Latijns-Amerika, van Mexico tot Antarctica. Meer dan 22 jaar kennis en ervaring in het samenstellen van de mooiste reizen naar dit fascinerende continent.

 

TUI – VIP

VIP Selection maakt deel uit van de TUI Group, waarin de bekendste vakantiemerken uit talrijke Europese landen samen werken aan de mooiste tijd van het jaar, waaronder deze vakanties met een VIP-service.

 

PEGASE

Al bijna 30 jaar gespecialiseerd in reizen naar de mooiste plaatsen op aarde in de meest exclusieve en klassevolle omstandigheden. Elk detail van de reis wordt tot in de puntjes verzorgd.

 

LIVE TO TRAVEL

Dé specialist voor reizen naar Afrika en Oceanië. Een uitgebreid aanbod geschikt voor elk budget: van avontuurlijke budgetvriendelijke groepsreizen tot exclusieve individuele reizen op maat.

 

FOOTPRINTS IN BLUE WATERS

Onafhankelijke Belgische touroperator voor luxe cruises en boetiekhotels met een aanbod op maat van de klant.

 

CLUB MED

Frans vakantiebedrijf dat luxeresorts uitbaat, verspreid over heel de wereld. Momenteel zijn er 80 Clubdorpen, elk gelegen in uitzonderlijk mooie landschappen en met een ongeëvenaarde service.

TRANSEUROPE

100% onafhankelijke reisorganisator, al 50 jaar lang actief in het segment van citytrips en sinds bijna 15 jaar eveneens gespecialiseerd in charmehotels. En dit alles op maat van de klant.

 

TRAVEL SENSATIONS

Experten met een passie voor de bestemmingen werken elke reis uit tot in de kleinste details. Geen voorgekauwde programma’s, maar wel een unieke benadering waarbij beleving centraal staat.

 

MSC CRUISES

Vertaalt zijn passie voor de zee in een verbintenis tot uitmuntendheid in gastvrijheid, professionaliteit, toewijding en beheersing van elk detail om het geluk en tevredenheid van elke gast te waarborgen.

 

ASTERIA EXPEDITIONS

Gespecialiseerd in het aanbieden van unieke & bijzondere bestemmingen, van pure expeditie tot luxereis, op individuele basis of in groep. Ruime keuze aan kwaliteitsprogramma's voor de meerwaardereiziger.